Jdi na obsah Jdi na menu
 


Životopis

Britney Spears

Britney se narodila učitelce Lynne a pracovníkovi ve stavebním průmyslu Jemie ve městě Kentwood.byla prostřední za tří dětí.Má bratra (25) a sestru (12).jako malá vytupovala  na různých oslavách svých spolužáků a v kostele.Její matka ji podporovala,chtěla,aby se z její milované dcery stala Hvězda všech Hvězd.Jako malou ji odvezla do Atlanty na konkurz do pořadu Mickey Maus club,ale nevzali ji,protože prý byla ještě moc malá.Bylo jí tehdy 8 let.Ale natolik je zaujala,že si na ni vzali od její matky kontakt,a že se jí prý ozvou.Rodičům doporučili,aby jí dali do školy Off Brodway,kde Britney strávila prázdniny tancováním.A tak se dostala i do TV reklam.První roly dostala v roce 1991,hrála v muzikálu Ruthless,hrála zlou,neposlušnou ale hezkou holčičku.Britney potom s rodiči objížděli různé soutěže,kde byla Britney velmi úspěšná a vyhrávala.Znovu tedy šla na konkorz do Mickey Mause Clubu a tentokrát ji vzali.Tam se seznámila s Justinem Timberlakem,Christinou Agulierou,Joshuou Chasezem,Nitou Booth(ketrá se stala v roce 1998 miss,ale nevím už jaké země,asi Virginia)Ryanem Goslingem(hrál v mladém Herkulovi).Britney to tam bavilo,i když se pořád točilo a točilo.Její rodiče se museli proto přestěhovat,aby nemusela Britney tak daleko dojíždět.V roce kdy Britney Club musela opustit (byla už moc "stará"),se Club zrušil úplně.A Britney s rodiči se mohla vrátit zpět domů.Ale byla tam jen rok,páč se jí ozval jeden agent z Nex Yourku,kam se Britney a její rodina odstěhovali.Zde Britney studoavla tanec a zpěv.Musela hodně trénovat,ale ta píle se jí nakonec vyplatila!!!

Seznámila se s Ericem Foresterem(v té době byl producentem Whitney Houston a Boyzone).Britney ho poprosila,aby si poslechl její DEMO nahrávky,a protože se mu to líbilo,doporučil jí hudebnímu vydavatelství Jive Records,kam poslal její nahrávku.Brit se dostala do užšího kola,postoupila a dostala smlouvu na nahrání desky.dostala od Jive Records producenta Maxe Martina která v té době produkoval  Spice Girls a nebo Backstreet Boys.Max a Britney nahráli její první desku v Londýně a v New Yourku.Styl alba byl od začátku jasný,protože se oba shodli,co poslouchají a co mají rádi.Tedy pop,funky a samozřejmě i balady.První album dostalo název Baby one more time.Než jí vyšlo CD,dělala předskokanku třeba N´sync a Backstreet Boys.její první singl a video mělo stejný název jako první CD.Video se odehrává na střední škole a Brit se hned po uvedení tohoto klipu proslavila po celém světě.byla první ženskou zpěvačkou,která měla takový úspěch hned na začátku kariéry.Imige jemné,čisté,přírodní a hodné panny bylo v té době úplně něco jiného,protože s tím přišla Britney jako první a spoustu dívek jí začalo napodobovat.dalším singlem You Drave Me Crazy,která se odehrává v clubu.Potom měla krásnou pomalou písničku sometimes.byla romantická a někteří zpěváci a zpěvačky si ji vzali na mušku,protože prý byla až moc romantická!Zajímavý byl i klip Born to make you happy.Klip je o dívce,která se rozešla s klukem,chce se s ním usmířit a říká že se narodila proto,aby ho udělala šťastným.Poslední klip z prvního alba je From the Botton Of my broken heart.Tento klip se ale v TV moc nevysílá :o(.Britney v něm má krátké hnědé vlasy.

S Britney uzavřela smlovu firma Pepsi a Brit byla tváří jejich reklamy,za ketré dostávala tučnou sumičku prašulek.V roce 2002 s ní smlouvu už neuzavřeli,páč ji přistihli fotografové s láhví v ruce s jiným nápojem(coca cola)

V roce 2002 přišla s novým CD tentokrát s názvem Oops!...I Dit It Again.U tohoto alba Britney prý zestárla a zmoudřela.Písničky byly totiž víc o ní,o jejím životě a pocitech.První klip je k písni Oops!..i dit it again.Klip se odehrává někde na Marzu,kam přiletí astronaut a zamiluje se do Britney.šíleý,ale hezký :o) Kritikům se sice nelíbil,...ale mě ano :o) Další klip je k písni Lucky.v klipu je o dívce,ketrá je slavná herečka a všchni si myslí,jak je šťastná,ale je to pravý opak!Lucky vždy večer brečí,protože si v tom světě slávy připadá opuštěná.Další klip je Stronger,který vypráví o dívce,která milovala kluka,ale ten jí podvádí a proto ho opouští a je den ode dne silnější.Poslední klip z alba Oops... je to píseň Don´t let me be the last to know,ketrá je velmi pomalá a odehrává se na pláži.Britney videem nakrkla svého přítela Justina Timberlaka :o(

další album jí vyšlo v roce 2001 a pojmenovala ho jednoduše Britney.Toto album je zase jiné než ty předešlé.Je víc energické s jinými styly hudby.První singl a video z tohoto alba je I´m slave 4 you,většina lídí si myslelo,že Britney zpívá o to,.že je otrokyní muže,ale Britney to myslela jinak!!!Hned to taky vysvětlila:"zpívám tam o tom,že sem otrokyní hudby a tance a né muže!"Video je dost provokativní a Brit v něm předstírá orgasmus!!!!V tu chvíli se začalo pochybovat o tom,zda je ještě panna.další klip,který následoval je neoblíbený u anti fanoušků,ale my,fanoušci ho milujem!!!!Je to klip I´m not a girl,not yet a woman.je to nádherný klip,ketrý byl natočen během natáčení filmu Crossroads.Zde máte info:

Herci: Britney Spears, Anson Mount, Zoe Saldana, Taryn Manning

Rok vydání: 2002

Délka: 94 min.

Typ filmu: Drama/Romance

Oficiální stránka: www.crossroadsmovie.com

Je film o dívce jménem Lucy která žije jen s otcem protože ji matka odešla od ní když byla malá. Nemá moc kamarádek protože se hlavně učí, když byla malá měla dvě kamarádky ale v dospívání se pohádali a už spolu nemluví. V maturitní den se večer sejdou aby vykopali krabičku kterou schovali když byli malé. Po otevření krabičky si vzpomenou na své přátelství a sny které měli jako malé děti. Lucy uteče s domova aby našla svoji matku a jede na velkou cestu se svými "kamarádkami". Jak to všechno s třemi kamarádkami dopadne se dozvíte ve filmu Crossroads (křižovatky).

Klip,který následoval byl vysílaný pouze v Evropě a to Overprotected.Brit v něm tancuje například v místnosti,kde jsou zdi polepené jen jejímí fotkami.A k této písni byl vydaný i její první remixoý videoklip Overprotected Remix.Ten byl prozměnu vysílán pouze v Americe.Dá se stáhnout jen na inetrnetu.Je o Britney,která se naštve,když o sobě vidí v TV pomluvy a štve ji,že je tak chráněná,proto se s kamarádkama rozhodne utéci z hotelu a jít na večírek a provede to tak,že převe zvého bodyguarda.další klip I Love Rock ´N´Roll se natáčel v místnosti,které byla červená a Britney je jednu dobu na motorce.Posledním klipem na tomto albu je klip Boys,ketrý však nebyl stejný jako verze na albu,protože v klipu je remix,kde Britney zpívá se zpěvákem N.E.R.D.

V roce 2002 si zahrála hlavní roly ve filmu Crossroads,dívku Lucy.Pak se oběvila i ve filmu Austin Powers-Agent 003"Austin Powers Goldmember"kde vystupuje sama za sebe.

cd se jmenuje In The Zone. První klip byla píseň Me Agains The Music (Rozdáme si to s hudbou) ale tudle píseň Britney nezpívala sama...zazpívala si ji společně se svým velkým vzorem Madonnou. Ta píseň Britney dostala na vrchol snad všech světových hitparád. Britney další píseň Toxic (Jed), na Americkym MTV se ale může vysílat až po 10 p.m.kvůli Janet Jakson!!!!!Další klip,který vyvolal bouři je klip Everytime (Pokaždé), Britney v něm měla spáchat sebevraždu ale nakonec klip musela přetočit a Britney v něm umírá na úraz který ji způsobil fotoaparát...klip ale není podle Britney o smrti a je o převtělování.  Britney měla natočit další klip Outrageous ale při natáčení tohohle klipu si Britney velmi těžce zranila koleno a bude si ho léčit dva měsíce. Britney má teď po dlouhé době známost je to tanečník Kevin. Nedávno se zasnoubili, tak chtějí oznámit velkou novinu ale nikdo neví co to může být...dítě, svatba, kariéra možností je mnoho ale nic neni ověřeno...nakonec se z toho vyklubalo,že svatba!!!!!Teda,radši bych Britney viděla zase s Justinem,ale co se dá dělat :o(

28.11.2005 13:02 - +Britney Spears - trvalý odkaz

Britney v dotazníku

  • Jméno: Britney Spears
  • Přezdívka:Brit-Brit,Brit,Boo Boo
  • Datum narození:2.12.1981,středa
  • Bydliště:Kentwood,Louisiana
  • Vyznání:Baptistka
  • Barva očí:hnědá
  • Přírodní barva vlasů:světle hnědá
  • Výška:168cm
  • Váha:62-64kg
  • Velikost obuvi:61/2
  • Znamení:střelec
  • Jméno matky:Lynne,46let,učitelka
  • Jméno otce:Jamie,49 let,obchodní zástupce
  • Jméno sestry:Jamie Lynn,12 let
  • Jméno bratra:Bryan,26 let
  • domácí mazlíčci:rottweiler,yorkshirský teriér,pudlík,německý ovčák
  • záliby:zpěv,tanec,romantické romány,nakupování,procházky se svými přítely,idylické dny na pláži
  • úspěchy v životě:vydaná alba,turné po celém světě,různá ocenění
  • Auto:řidičák od 18 let,Jaguar XK8 s plným vybavením a bílými koženými se dadly
  • škola:Park Lane Academy Mississippi,později souktomý učitel
  • oblíbená předmět:angličitna
  • neoblíbený předmět:matika
  • muž snů:upřímný,se smyslem pro humor,delší vlasy,pěkné zuby
  • první pusa:ve 14 letech a zůstává jejím tajemstvím
  • Co ji vzrušuje:když jí muž líbá nohy
  • Oblíbená herečka:Meg Ryan
  • Oblíbený herec:Ben Affleck,Brad Pitt,Tom Cruise
  • Oblíbený spisovatel:Jackie Collins
  • Oblíbená zvířátka:štěnata
  • Oblíbená kniha:The Horse Whispere (zaříkávač koní)
  • Oblíbená barva:bleděmodrá
  • Oblíbený návrháři:Betsey Johnson,Calvin Klein,BB,A/X Giorgie Armaniho a Tommyho Hilfigura
  • Oblíbená květ:bílá růže
  • Oblíbené jídlo:tiramisu (zmrzlina),hot dog a pizza,těstoviny
  • Oblíbený fim:Steel Magnolias
  • Oblíbené zpěvačky:madonna,Whitney Houston,Janet Jakson,Mariah Carey
  • Oblíbený sport:basketbal,plavání
  • Oblínené kreslené postavičky:Goofy,kačer Donald

    Víte že,...

    • si ráda okusuje nechty na nohou?
    • nesnáší svoje nohy,protože si myslí,že jsou škaredé?
    • se chce vdát až po dosažení věku 26 let?
    • se k ní jednou vloupal fanoušek?
    • byla zamilovaná do herce Bena Aflecka?
    • píseň "the beat goes on"je coververzí Sonny a Cher?
    • na jednom z alb je skryta i promotion pro album skupiny Backstreet boys"milenium",a že se jí to nelíbilo?
    • sestra Jamie Lynn je také zpěvačkou a až vyroste,chce být jako Britney?
    • její kariéra začala už v Mickey mause clubu?
    • má prodloužené vlasy?
    • pro propagaci "Baby one more time"bylo vyrobeno speciální reklamní auto,vněmž po celou dobu propagace hrála jen tato písnička?
    • má ráda hru "vadí nevadí"i když jednou musela sníst plnou mísu syrových vajec,sýrů a různých klobás?
    • plánovala,že bude mít svoji vlastní TV show,jakou je Beverly Hills 902 10?
    • jj její kámoška Felicie přezdívá Boo?
    • jejím oblíbeným sendvičem je turecký sendvič se sýrem,kapustou,rajčaty,majonézou a hořticí?
    • kdysi měla na lednici obrázek Brada Pitta,ketrý každé ráno políbila?
    • kdysi měla kytaru a učila se hrát?
    • si své soukromé letadlo vyzdobila stejnou barvou,jakou má její ložnice v Kentwoodu?
    • si založila vlastní organizaci Britney Spears Organization,jejímž účelem jsou dobročinné aktivity,jako například organizování táborů pro děti,na nichž se učí zpívat a tancovat a poznávat i jiné druhy umění????
  • 28.11.2005 13:00 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears Discografie

    2003 In The Zone Jive Records
    2003 Me Against The Music Jive Records
    2003 Me Against The Music Remixes
    2003 Toxic
    2002 Boys Jive Records
    2002 Overprotected Jive Records
    2001 Britney Jive Records
    2000 From The Bottom Of My Broken Heart Jive Records
    2000 In Conversation Baktabak (Import)
    2000 Oops! ...I Did It Again Jive Records
    1999 Baby One More Time Jive Records
    1999 Star Profile Master Tone Records
    1998 Oops! I Did It Again Jive Records
    1998 Baby One More Time Jive Records
    28.11.2005 12:55 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    All Photos By osobnosti.cz

    28.11.2005 12:54 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:54 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:53 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:53 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:53 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:52 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:51 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:51 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:51 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:50 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:50 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:50 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:48 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:47 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:47 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:47 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:46 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:46 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:46 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:45 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:44 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:44 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:43 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:42 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:42 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears

    28.11.2005 12:41 - +Britney Spears - trvalý odkaz

    Britney Spears